Zeg het met bloemen!

Mist u iemand die naar het buitenland is vertrokken? Wilt u iemand laten weten dat u aan hem/haar denkt? Zeg het met bloemen! Niets is immers zo leuk als verrast te worden met bloemetje van een dierbare. De Laruelle Bloembinderij uit Waarschoot (Oost-Vlaanderen) stuurt uw boeket bloemen naar binnen- en buitenland. U bent daarbij verzekerd van een snelle, verzorgde levering.

Verwen ook uzelf een keer met een mooie bos bloemen! Bij De Laruelle Bloembinderij kunt u terecht voor de mooiste verse snijbloemen. Wat dacht u van een boeket anjers, lelies of mooie rozen? Ze vullen uw huis met kleur en vreugde. In onze bloembinderij vindt u de mooiste snijbloemen. Stel zelf uw boeket samen of koop er eentje uit onze rekken. Dat wordt genieten!

Wij verzorgen ook levering aan bedrijven. Zo kunt u wekelijks een vers bloemstuk op uw kantoor ontvangen voor extra sfeer of ter decoratie. Zet uw bedrijf ook eens in de bloemetjes!

 

Bruidsboeketten

Op een trouwfeest is de bruid het stralend centrum van alle aandacht. Daarbij mag een prachtig bruidsboeket natuurlijk niet ontbreken. Kom snel langs bij De Laruelle Bloembinderij voor het bruidsboeket dat u voor ogen had. Kies uit talloze bloemen in alle kleuren en geuren. Volgens uw wensen stellen we een prachtig boeket samen. Wij maken uw heuglijke dag graag nog wat mooier!

 

Rouwwerken

Getuig uw innige deelneming met bloemen en kies voor een mooi rouwstuk van De Laruelle Bloembinderij. Wij stellen uw rouwwerken volledig naar uw wens en voorkeur samen.

Laat bijvoorbeeld een mooi rouwboeket samenstellen voor tijdens de uitvaart of laat na de dienst een sterkteboeket leveren bij de familie thuis. Uw boeket kan gepersonaliseerd worden met een lint of een kaartje, wat u maar wenst. Vraag ons gerust om meer informatie.

 

Trots lid van Fleurop-Interflora

De Laruelle Bloembinderij is een trots lid van Fleurop-Interflora, de expert in de snelle levering van prachtige, kwaliteitsvolle bloemstukken. Als Fleurop-bloemist garanderen wij u kwaliteit én service.

Schakel ons in voor professionele bloemsierkunst voor een speciale gelegenheid of laat een prachtig boeket versturen en profiteer van onze snelle levering naar binnen- en buitenland. U kunt ons telefonisch of via mail contacteren, of kom bij ons langs in de Stationsstraat 35 te Waarschoot, Oost-Vlaanderen.

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review